Choklad- och jordgubbstårta med Ballerina Chokladboll

Description
DU BEHÖVER
Tårtbottnar
- 240 g vetemjöl
- 80 g kakao
- 225 g strösocker
- 1,5 tsk bakpulver
- 1,5 tsk bikarbonat
- 1 tsk salt
- 1 msk vaniljsocker
- 2 ägg
- 200 g kokosmjölk
- 120 g kokosolja
- 200 g nybryggt kaffe (eller hett vatten)
Fyllning
- 1 paket Ballerina Chokladboll
- 150 g äggvita
- 225 g strösocker
- 1 nypa salt
- 1 msk vaniljsocker
- ½ tsk vaniljpulver
- 400 g osaltat, rumstempererat smör
- 500 g färska jordgubbar (eller andra bär)
- 1 paket Ballerina Chokladboll
Tips
Det går självklart göra tårtan i en större springform, tänk då på att bottnarna då inte kan bli riktigt lika höga.